Volg ons

Eerste Divisie

‘Veel scorende Druijf van Jong AZ op huurbasis naar NEC’

‘Veel scorende Druijf van Jong AZ op huurbasis naar NEC’

NEC is er in geslaagd om voor de komende maanden een nieuwe aanvaller aan de selectie toe te voegen. Omroep Gelderland maakte vrijdagavond bekend dat Ferdy Druijf per direct op huurbasis overkomt van AZ, waar hij zijn wedstrijden voornamelijk speelde in het beloftenteam.

Doelpunten
Druijf wist dit seizoen al veertien keer het net van de tegenstander te vinden in de Eerste Divisie voor Jong AZ. De aanvaller speelde tevens vijf keer in de Eredivisie voor de Alkmaarse formatie. Hij maakte in de confrontatie met NEC een zeer sterke indruk waardoor de interesse in de spits niet verrassend was.

Braken
De komst van Druijf naar Nijmegen heeft mogelijk te maken met de sportieve toekomstplannen van Sven Braken. Laatstgenoemde aanvaller bleef achter in Nederland op het moment dat NEC op trainingskamp ging in Estepona.

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Eerste Divisie