Volg ons

Aan het woord

Van Oijen redt Rijnsburgse Boys: ‘Je hoopt dat de bal goed voor je voeten valt’

Van Oijen redt Rijnsburgse Boys: ‘Je hoopt dat de bal goed voor je voeten valt’

Donny van Oijen stond zaterdagmiddag met een grote glimlach de pers te woord na de puntendeling tegen Excelsior Maassluis (1-1). De aanvaller wist ver in blessuretijd alsnog één punt zeker te stellen voor zijn ploeg die momenteel bezig is aan een mooie reeks in de Tweede Divisie

Belangrijk punt
,,Een voor het gevoel heel belangrijk punt denk ik. We zijn hopelijk bezig met een goede reeks nu, twee gewonnen en nu één gelijk. In de eerste helft was het een slechte wedstrijd, maar gelukkig nog die 1-1″, aldus Van Oijen tegenover de camera van Omroep West.

Voor je voeten
Waar weinig mensen nog iets gaven voor de kans op een goed resultaat van Rijnsburgse Boys tegen Excelsior Maassluis was het Van Oijen die de uitspelende ploeg toch nog een reden gaf tot juichen. ,,Over de inzet in de tweede helft heb ik niets te klagen. Het is een voordeel dat ze nog rood pakken. Je hoopt dat de bal goed voor je voeten valt en dat je hem in mag schieten, de bal werd nog een beetje aangeraakt en hij ging er lekker in.”

Invaller
Van Oijen was wederom zeer belangrijk als invaller voor Rijnsburgse Boys. Hij hoopt echter binnen afzienbare tijd weer te kunnen starten in de basis.  ,,Ik ben geen speler die graag op de bank zit, maar we moeten wel realistisch zijn en kijken waar ik vandaan kom, conditioneel. Ik heb vorige week aangegeven dat ik op tachtig procent zit en dat is nu niet opeens honderd procent. Dat doe je door minuten te maken, vorige week had ik gelukkig 45 minuten en nu niets minder. Het is lekker dat je op de momenten dat je als je minuten krijgt belangrijk bent.”

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar wordt net als veel clubs en bedrijven geraakt door de gevolgen van Coronavirus. Juist in deze tijd zetten we juist een stap extra, om nog uitgebreider verslag te doen van wedstrijden en het laatste nieuws. We zien echter dat de advertentie-inkomsten zijn teruggelopen. We zouden om die reden een kleine donatie zeer waarderen. Op die manier kunnen alle artikelen, reportages en interviews gratis en zonder betaalmuur toegankelijk blijven.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Aan het woord