zaterdag, september 23, 2023
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagVan Ekeris (FC Lisse) : 'We wisten dat die zou vallen als...

Van Ekeris (FC Lisse) : ‘We wisten dat die zou vallen als we zo door zouden gaan’

FC Lisse wist zaterdag een kleine achterstand alsnog om te buigen naar een zege op SteDoCo (3-1). De man van de gelijkmaker, Remi van Ekeris, sprak na afloop van het duel met FC Lisse TV waarbij hij aangaf ook na de 0-1 het vertrouwen te hebben gehad dat een overwinning mogelijk was. 

,,Wij vertelden in de rust eigenlijk al bij de 0-1 achterstand tegen elkaar dat we nog kansen zouden krijgen en dat die sowieso nog zou vallen als we zo door zouden gaan. Toen viel die 1-1 en daar kregen we natuurlijk een boost van. Daarna viel ook de 2-1 en de 3-1″, aldus Van Ekeris voor de camera van FC Lisse TV.

De middenvelder en zijn ploeggenoten waren gewaarschuwd voor de speelwijze van SteDoCo. Het plan werkte gezien het behaalde resultaat. ,,Je weet dat ze goed op de counter zijn, snelle mensen voorin. Ik denk dat we het op één tegendoelpunt na goed gedaan hebben.”

FC Lisse is door de recente zege gestegen naar plaats twee. Het is nu natuurlijk de vraag of men de druk op de koploper kan verhogen. ,,Sparta Nijkerk staat nu natuurlijk bovenaan en dat is een goede ploeg. We moeten volgende week winnen van Staphorst en dan hopen dat ze een fout maken.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD