vrijdag, oktober 22, 2021
HomeDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagVan Ekeris (FC Lisse) : 'We wisten dat die zou vallen als...

Van Ekeris (FC Lisse) : ‘We wisten dat die zou vallen als we zo door zouden gaan’

FC Lisse wist zaterdag een kleine achterstand alsnog om te buigen naar een zege op SteDoCo (3-1). De man van de gelijkmaker, Remi van Ekeris, sprak na afloop van het duel met FC Lisse TV waarbij hij aangaf ook na de 0-1 het vertrouwen te hebben gehad dat een overwinning mogelijk was. 

,,Wij vertelden in de rust eigenlijk al bij de 0-1 achterstand tegen elkaar dat we nog kansen zouden krijgen en dat die sowieso nog zou vallen als we zo door zouden gaan. Toen viel die 1-1 en daar kregen we natuurlijk een boost van. Daarna viel ook de 2-1 en de 3-1″, aldus Van Ekeris voor de camera van FC Lisse TV.

De middenvelder en zijn ploeggenoten waren gewaarschuwd voor de speelwijze van SteDoCo. Het plan werkte gezien het behaalde resultaat. ,,Je weet dat ze goed op de counter zijn, snelle mensen voorin. Ik denk dat we het op één tegendoelpunt na goed gedaan hebben.”

FC Lisse is door de recente zege gestegen naar plaats twee. Het is nu natuurlijk de vraag of men de druk op de koploper kan verhogen. ,,Sparta Nijkerk staat nu natuurlijk bovenaan en dat is een goede ploeg. We moeten volgende week winnen van Staphorst en dan hopen dat ze een fout maken.”

Gerelateerde artikelen

Nu je hier toch bent...

De redactie van Voetbal247.nl zet zich elke dag in om jou te voorzien van het laatste nieuws uit het topamateurvoetbal, achtergronden, interviews, onze podcast en mooie reportages vanaf de velden. Die krijg je geheel gratis voorgeschoteld. We zouden je willen vragen of je ons zou willen steunen met een kleine donatie als waardering voor ons werk.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.
Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD