Volg ons
Rowdy van der Putten FC Lisse

Derde Divisie Zaterdag

Van der Putten: “Naar Vogels om te winnen, geloven er genoeg in”

Van der Putten: “Naar Vogels om te winnen, geloven er genoeg in”

FC Lisse heeft opnieuw in de slotfase een topper gewonnen. Na Scheveningen werd nu Rijnsburgse Boys vlak voor tijd met 2-1 verslagen door een goal van Rowdy van der Putten. Nu wacht IJsselmeervogels. “We gaan erheen om te winnen. We doen nog volle bak mee voor de titel en we geloven er genoeg in. Dat hebben de laatste twee wedstrijden ook wel laten zien die we toch naar ons toetrekken”, zegt de spits tegenover Omroep West.

Hoeft niet altijd fraai

Van der Putten liep al op zijn laatste tandvlees toen hij de winnende treffer maakte. “Door alles er omheen wil iedereen extra gaan en ook ik. Iedereen bleef knokken voor de overwinning.” Soepel speelde Lisse opnieuw niet. “Het hoeft niet altijd fraai, als je maar wint. We hadden een strijdplan om soms ook de lange bal te spelen. Dat komt het voetbal niet altijd ten goede, maar heeft uiteindelijk wel goed uitgepakt.”

Bekijk het volledige interview met Van der Putten

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar wordt net als veel clubs en bedrijven geraakt door de gevolgen van Coronavirus. Juist in deze tijd zetten we juist een stap extra, om nog uitgebreider verslag te doen van wedstrijden en het laatste nieuws. We zien echter dat de advertentie-inkomsten zijn teruggelopen. We zouden om die reden een kleine donatie zeer waarderen. Op die manier kunnen alle artikelen, reportages en interviews gratis en zonder betaalmuur toegankelijk blijven.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie Zaterdag