Volg ons

Eerste Divisie

Van den Boomen: ‘Het voelt als een beloning’

Van den Boomen: ‘Het voelt als een beloning’

Eindelijk pakte FC Eindhoven haar eerste zege en nog wel op bezoek bij Jong Ajax. Aanvoerder Branco van den Boomen was na afloop dan ook opgelucht en blij.

,,Het is makkelijk om te zeggen ‘het is FC Eindhoven maar’, maar ik voel wel de druk. Ik moet namelijk het verschil maken”, stelde de middenvelder tegenover het Eindhovens Dagblad. ,,Ik heb bij FC Eindhoven tijden meegemaakt dat we gewoon iedere week wonnen. Nu is dat anders en dat voel ik wel. De laatste drie wedstrijden was ik slordiger aan de bal en dat mag mij niet overkomen. Ik moet het team dragen en vandaag deed ik dat. Ik hoop dat ik er nu weer ben.”

Na de zege was de opluchting zichtbaar: ,,We waren echt blij hè, niet normaal. Het voelt als een beloning. Dat is mijn woord. Dit is de beloning voor al ons harde werken.”

Advertentie
Advertentie

Meer over Eerste Divisie