Volg ons

Aan het woord

Van de Pavert (NEC) baalt na blamage in Emmen: ‘We deden eigenlijk maar wat’

Van de Pavert (NEC) baalt na blamage in Emmen: ‘We deden eigenlijk maar wat’

Ted van de Pavert nam direct na afloop van de verloren wedstrijd tegen FC Emmen (4-0) geen blad voor de mond. De verdediger van NEC constateerde dat zijn ploeg weinig tot niets wist te creëren en dat het vertrouwen niet meer aanwezig was binnen het elftal om in de uitwedstrijd een goed resultaat te boeken.

Standaardsituatie
FC Emmen stond na toen minuten spelen al op een mooie voorsprong (2-0). Deze twee doelpunten vielen uit een standaardsituatie, telkens uit een hoekschop.  ,,Als je zulke doelpunten zo makkelijk tegen krijgt, daar valt niet tegen te voetballen. Normaal zijn we best sterk met standaardsituaties. Nu krijgen we er drie goals uit tegen”, aldus de verdediger tegenover Omroep Gelderland.

Weinig vertrouwen
Na 45 minuten spelen moest NEC de kleedkamer in met een ruime achterstand van 3-0. Na de pauze werd het spel van de Nijmegenaren echter niet veel beter. ,,In de tweede helft proberen we af en toe wat, maar je ziet dat er dit moment weinig vertrouwen is. En je creëert helemaal niks. Binnen tien minuten is het 2-0 en dan zakt het helemaal weg. We deden eigenlijk maar wat.”

Groot wonder
NEC moet hopen op een wonder in Nijmegen, maar ook Van de Pavert denkt dat dit vrijwel onmogelijk zal zijn. ,,Ik mag het eigenlijk niet zeggen. We gaan het zeker proberen, maar dan moet er een groot wonder gebeuren. Maar we moeten er natuurlijk wel voor gaan.”

Het coronavirus raakt ook Voetbal247.nl. Door de zware tijd waar veel bedrijven doorheen gaan, zijn de advertentiebudgetten flink ingeperkt. Voetbal247.nl is volledig gratis te bezoeken, maar we hebben wel onze kosten en willen onze redacteuren graag een kleine vergoeding kunnen geven voor hun werk. Waardeer jij Voetbal247.nl? Dan kun je ons werk steunen met een kleine donatie. Lees hier meer over dit verzoek

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Aan het woord