zaterdag, 13 juli 2024

UNA strikt jeugdspeler van PSV

UNA heeft de selectie voor het komende seizoen weten te versterken met Tom Scheepers. De jongeling komt over van PSV, waar hij afgelopen seizoen in het hoogste jeugdelftal speelde. Een contract bleek er voor hem niet in te zitten in Eindhoven.

Aansluiten bij UNA

De negentienjarige Scheepers speelde in de jeugd van Steensel, voor FC Eindhoven hem opviste. PSV haalde hem vervolgens op twaalfjarige leeftijd naar de Herdgang en daar doorliep de verdediger de volledige opleiding. De stap naar het beloftenteam en het eerste elftal bleef echter uit. Het Eindhovens Dagblad meldt dan ook dat hij nu in Veldhoven gaat spelen.

Overhof blijft

Daardoor wordt Scheepers ploeggenoot van Tomas Overhof, die heeft besloten om toch bij UNA te blijven. De voormalig profvoetballer van Fortuna Sittard speelde één seizoen voor EVV, om afgelopen zomer naar Brabant te verkassen. Dat werd geen doorslaand succes, want Overhof stond slechts acht keer als invaller in het veld en zat voor de rest op de bank toe te kijken. Toch gaat hij nu zijn tweede seizoen in.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD