Volg ons

Derde Divisie Zondag

UNA strikt jeugdspeler van PSV

UNA strikt jeugdspeler van PSV

UNA heeft de selectie voor het komende seizoen weten te versterken met Tom Scheepers. De jongeling komt over van PSV, waar hij afgelopen seizoen in het hoogste jeugdelftal speelde. Een contract bleek er voor hem niet in te zitten in Eindhoven.

Aansluiten bij UNA

De negentienjarige Scheepers speelde in de jeugd van Steensel, voor FC Eindhoven hem opviste. PSV haalde hem vervolgens op twaalfjarige leeftijd naar de Herdgang en daar doorliep de verdediger de volledige opleiding. De stap naar het beloftenteam en het eerste elftal bleef echter uit. Het Eindhovens Dagblad meldt dan ook dat hij nu in Veldhoven gaat spelen.

Overhof blijft

Daardoor wordt Scheepers ploeggenoot van Tomas Overhof, die heeft besloten om toch bij UNA te blijven. De voormalig profvoetballer van Fortuna Sittard speelde één seizoen voor EVV, om afgelopen zomer naar Brabant te verkassen. Dat werd geen doorslaand succes, want Overhof stond slechts acht keer als invaller in het veld en zat voor de rest op de bank toe te kijken. Toch gaat hij nu zijn tweede seizoen in.

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie Zondag