dinsdag, 21 mei 2024
Voetbal247.nlClubsBe Quick 1887UNA lijstaanvoerder na zege op Blauw Geel'38, Be Quick wint bij Quick'20

UNA lijstaanvoerder na zege op Blauw Geel’38, Be Quick wint bij Quick’20

UNA mag zich na de uitzege op Blauw Geel’38 (0-3) koploper noemen van de Derde Divisie van het zondagvoetbal. Grote man aan de zijde van de winnende formatie was Mart van de Gevel die verantwoordelijk was voor twee treffers. Het laaggeklasseerde Quick’20 ging onderuit tegen Be Quick (2-3).

Blauw Geel’38 – UNA
UNA kwam in de 57ste minuut op voorsprong waarbij het profiteerde van simpel balverlies op het middenveld van Blauw Geel. Vervolgens kwam Van de Gevel vrij voor doelman Brahim Zaari en werd de score geopend (0-1). Door de voorsprong ging UNA beter spelen en tien minuten na de openingstreffer werd de bal door de dienstdoende arbiter op de penaltystip gelegd, dit na een overtreding op Nick Tielemans. Van de Gevel wist dit buitenkansje te benutten en plaatste de 0-2 op het scorebord. In de 85ste minuut werd de eindstand bepaald op 0-3 door een treffer van Van Boekel.

Quick’20 – Be Quick 1887
Tien minuten voor de rust kwam de uitspelende ploeg op 0-1, Be Quick-aanvoerder Robert Talens mocht vanaf de penaltystip aanleggen en hij miste dit buitenkansje niet. Vijf minuten na de pauze werden de problemen voor Quick’20 nog groter nadat Bentum de 0-2 produceerde. De thuisploeg wenste zich echter nog niet over te geven en kwam één minuut na de laatste tegentreffer weer terug in de wedstrijd door Luc Stolker (1-2). In de 67ste minuut was het echter Thomas Careman die de voorsprong voor Be Quick weer wist te verruimen naar 1-3. In de laatste tien minuten kwam Quick’20 nog terug tot 2-3 door Ryan Snelders, maar men moest na ruim negentig minuten spelen het veld met lege handen verlaten.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD