dinsdag, 21 mei 2024
Voetbal247.nlClubsBlauw Geel'38UNA blijft door zege in spoor van Jong Vitesse, Blauw Geel'38 pakt...

UNA blijft door zege in spoor van Jong Vitesse, Blauw Geel’38 pakt drie punten

UNA heeft zich na de grote nederlaag tegen Jong Vitesse (5-0) weer weten te herpakken in de Derde Divisie. De ploeg was in eigen huis te sterk voor Dongen (2-0). Blauw Geel’38 wist de drie punten in eigen huis te houden in het duel met Jong De Graafschap (2-1).

UNA – Dongen
De thuisploeg kwam na 27 minuten spelen op voorsprong. Na een afgemeten voorzet ban Nick Tielemans kopte Brian Boogers de bal achter de doelman van de tegenpartij (1-0). Vlak na de pauze krulde Tielemans de bal fraai binnen (2-0). Door de zege blijft UNA in het spoor van lijstaanvoerder Jong Vitesse. De ploegen staan in het aantal behaalde punten gelijk, maar het doelsaldo is vooralsnog in het voordeel van de Arnhemse formatie.

Blauw Geel’38 – Jong De Graafschap
Het talententeam uit Doetinchem had in de eerste helft meer balbezit dan de tegenstander, maar de betere kansen waren voor Blauw Geel’38. Die ploeg kwam dan ook kort voor rust op voorsprong. Edwin Huibers was de maker van de treffer (1-0). De Graafschap kwam via Dusink nog wel terug tot 1-1, maar moest later toch weer een doelpunt incasseren. De winnende treffer voor de thuisploeg kwam op naam van invaller Danny Verbakel (2-1).

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD