woensdag, 22 mei 2024
Voetbal247.nlTweede DivisieNieuwsTweede Divisie-spelers hopen via VVCS-team nog op profclub

Tweede Divisie-spelers hopen via VVCS-team nog op profclub

Terwijl veel clubs uit de Eerste, Tweede en Derde Divisie hun selectie vrijwel rond hebben of nog speuren naar die ene versterking, hopen verschillende spelers die vorig seizoen nog in de Tweede Divisie acteerden alsnog op een profclub. In het VVCS-team zien we verschillende spelers die afgelopen seizoen nog in de Eerste en Tweede Divisie acteerden.

Spakenburg-duo
Het VVCS-team biedt clubloze spelers een gelegenheid om te trainen en wedstrijdritme op te doen tijdens oefenduels. In het team, dat deze zomer wordt gecoacht door de eveneens clubloze Joop Gall (afgelopen seizoenshelft actief bij Spakenburg), zien we onder meer André Krul en Wouter de Vogel. Krul keepte na de winterstop voor Spakenburg en maakte daarbij indruk. Hij besloot echter om niet in te gaan op toenadering van de Blauwen om langer op de Westmaat actief te blijven.

De Vogel
Wouter de Vogel, afkomstig uit de jeugdopleiding van AZ, speelde vorig seizoen voor FC Lienden. In het VVCS-team dat recent tegen een Belgische elftal van clubloze spelers speelde deed tevens Jermano Lo Fo Sang mee. Het lijkt erop dat wanneer er zich voor de linksback van FC Volendam geen profclub meldt, hij komend seizoen zal uitkomen voor AFC. Zaterdag deed hij reeds één helft mee met de Amsterdammers tegen Quick Boys. Bekijk hieronder de overige clubloze spelers, waaronder veel voetballers die afgelopen seizoen nog in de Jupiler League acteerden.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD