zaterdag, januari 28, 2023
Lucky Block Casino
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieTWEEDE DIVISIE: Spakenburg hekkensluiter na debacle tegen HHC Hardenberg, Noordwijk en Katwijk...

TWEEDE DIVISIE: Spakenburg hekkensluiter na debacle tegen HHC Hardenberg, Noordwijk en Katwijk boeken ruime zege

Spakenburg is er ook deze zaterdag niet in geslaagd om de eerste zege van het seizoen te boeken. De ploeg van trainer/coach John de Wolf ging kansloos onderuit tegen HHC Hardenberg (6-1). Door deze nederlaag bezet men nu de laatste plaats in de Tweede Divisie. Noordwijk won thuis met grote cijfers van ASWH (5-1) en Katwijk wist een fraaie zege te boeken in Maassluis tegen Excelsior (1-4).

Na 45 minuten spelen in Hardenberg leek het er nog niet op dat Spakenburg een draai om de oren zou krijgen. De twee ploegen zochten de kleedkamer op met een stand van 1-0 in het voordeel van de thuisploeg. Ravelino Junte was e maker van de openingstreffer. In de tweede helft liep HHC Hardenberg uiteindelijk dus uit naar een 6-1 overwinning. De winnende ploeg plaatste Rick Hemmink (2x), Rutger Etten (2x) en Serge Fatima op het wedstrijdformulier als doelpuntenmakers. Roy Castien deed bij een 3-0 achterstand vanaf de strafschopstip iets terug. De doelpuntenmaker van Spakenburg haalde het einde van de wedstrijd niet, in de 84ste minuut kreeg hij rood van de dienstdoende arbiter.

Noordwijk blijft doen wat het in de Derde Divisie van het zaterdagvoetbal ook al deed, wedstrijden winnen. De promovendus wist af te rekenen met ASWH. Achefay was goed voor twee doelpunten waarvan ook de altijd belangrijke openingstreffer. Verder waren Wendt, Van Staveren en Waandels trefzeker voor de thuisspelende formatie. ASWH wist één keer doel te treffen en daar was Wesdorp verantwoordelijk voor.

Excelsior Maassluis werd zaterdagmiddag op eigen terrein met ruime cijfers verslagen door Katwijk. Susan opende vanaf de strafschopstip de score in het voordeel van Katwijk. Vervolgens liep men uit naar een ruime 0-4 voorsprong door treffers van Van den Ban (2x) en Afaker. Bijl mocht vanaf de stip de spreekwoordelijke eer redden voor Excelsior Maassluis (1-4).

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

Live Games Sidebar

RECENT TOEGEVOEGD