Volg ons

Tweede Divisie

TWEEDE DIVISIE: Spakenburg hekkensluiter na debacle tegen HHC Hardenberg, Noordwijk en Katwijk boeken ruime zege

TWEEDE DIVISIE: Spakenburg hekkensluiter na debacle tegen HHC Hardenberg, Noordwijk en Katwijk boeken ruime zege

Spakenburg is er ook deze zaterdag niet in geslaagd om de eerste zege van het seizoen te boeken. De ploeg van trainer/coach John de Wolf ging kansloos onderuit tegen HHC Hardenberg (6-1). Door deze nederlaag bezet men nu de laatste plaats in de Tweede Divisie. Noordwijk won thuis met grote cijfers van ASWH (5-1) en Katwijk wist een fraaie zege te boeken in Maassluis tegen Excelsior (1-4).

Na 45 minuten spelen in Hardenberg leek het er nog niet op dat Spakenburg een draai om de oren zou krijgen. De twee ploegen zochten de kleedkamer op met een stand van 1-0 in het voordeel van de thuisploeg. Ravelino Junte was e maker van de openingstreffer. In de tweede helft liep HHC Hardenberg uiteindelijk dus uit naar een 6-1 overwinning. De winnende ploeg plaatste Rick Hemmink (2x), Rutger Etten (2x) en Serge Fatima op het wedstrijdformulier als doelpuntenmakers. Roy Castien deed bij een 3-0 achterstand vanaf de strafschopstip iets terug. De doelpuntenmaker van Spakenburg haalde het einde van de wedstrijd niet, in de 84ste minuut kreeg hij rood van de dienstdoende arbiter.

Noordwijk blijft doen wat het in de Derde Divisie van het zaterdagvoetbal ook al deed, wedstrijden winnen. De promovendus wist af te rekenen met ASWH. Achefay was goed voor twee doelpunten waarvan ook de altijd belangrijke openingstreffer. Verder waren Wendt, Van Staveren en Waandels trefzeker voor de thuisspelende formatie. ASWH wist één keer doel te treffen en daar was Wesdorp verantwoordelijk voor.

Excelsior Maassluis werd zaterdagmiddag op eigen terrein met ruime cijfers verslagen door Katwijk. Susan opende vanaf de strafschopstip de score in het voordeel van Katwijk. Vervolgens liep men uit naar een ruime 0-4 voorsprong door treffers van Van den Ban (2x) en Afaker. Bijl mocht vanaf de stip de spreekwoordelijke eer redden voor Excelsior Maassluis (1-4).

Het coronavirus raakt ook Voetbal247.nl. Door de zware tijd waar veel bedrijven doorheen gaan, zijn de advertentiebudgetten flink ingeperkt. Voetbal247.nl is volledig gratis te bezoeken, maar we hebben wel onze kosten en willen onze redacteuren graag een kleine vergoeding kunnen geven voor hun werk. Waardeer jij Voetbal247.nl? Dan kun je ons werk steunen met een kleine donatie. Lees hier meer over dit verzoek

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Tweede Divisie