Volg ons

Tweede Divisie

TWEEDE DIVISIE: Koninklijke HFC weer lijstaanvoerder na zege in Tiel

TWEEDE DIVISIE: Koninklijke HFC weer lijstaanvoerder na zege in Tiel

De Koninklijke HFC wist zondagmiddag drie punten te pakken in de uitwedstrijd tegen TEC (0-2). Door deze overwinning is de ploeg weer koploper in de Tweede Divisie, dit met één punt voorsprong op IJsselmeervogels en AFC.

In de 21ste minuut opende Joël Donald de score in het voordeel van de Koninklijke HFC. De aanval begon met een steekpass van Weistra en vervolgens bezorgde Van der Linden de bal via de kluts bij de latere doelpuntenmaker  die de bal binnen kon tikken (0-1). In de 34ste minuut wist de uitspelende formatie de voorsprong te verdubbelen. Na een handsbal wees de dienstdoende scheidsrechter naar de strafschopstip en Floris van der Linden schoot de bal binnen (0-2). Dat bleek na iets meer dan negentig minuten voetbal ook de laatste treffer van de middag te zijn waardoor TEC met lege handen stond en HFC zich weer koploper mag noemen.

Het coronavirus raakt ook Voetbal247.nl. Door de zware tijd waar veel bedrijven doorheen gaan, zijn de advertentiebudgetten flink ingeperkt. Voetbal247.nl is volledig gratis te bezoeken, maar we hebben wel onze kosten en willen onze redacteuren graag een kleine vergoeding kunnen geven voor hun werk. Waardeer jij Voetbal247.nl? Dan kun je ons werk steunen met een kleine donatie. Lees hier meer over dit verzoek

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Tweede Divisie