Volg ons

Tweede Divisie

TWEEDE DIVISIE: Koninklijke HFC geeft riante voorsprong bijna weg tegen Jong Sparta

TWEEDE DIVISIE: Koninklijke HFC geeft riante voorsprong bijna weg tegen Jong Sparta

De Koninklijke HFC leek zondagmiddag op weg naar een eenvoudige overwinning in eigen huis tegen Jong Sparta. Na dertien minuten spelen stond er al een tussenstand van 3-0 op het scorebord. In de tweede helft kwam de thuisploeg toch nog in de problemen door twee tegentreffers, maar de drie punten werden wel gepakt door de nummer twee van de Tweede Divisie (3-2).

Vincent Volkert opende de score in de vijfde minuut van de wedstrijd en drie minuten later mocht Jong Sparta weer een aftrap nemen omdat even daarvoor Sam van Huffel voor de 2-0 wist te zorgen. Floris van der Linden wist in de dertiende minuut al de 3-0 op het bord te zetten waardoor de zege de Koninklijke HFC niet meer kon ontgaan, dacht men. In de tweede helft kwam Jong Sparta terug naar 3-2 door treffers van Bradly van Hoeven en Ayoub Boukhari (penalty). Wat volgde was een spannende slotfase waarin echter niet meer gescoord werd.

Voetbal247.nl is volledig gratis te bezoeken, maar we hebben wel onze kosten en willen onze redacteuren graag een kleine vergoeding kunnen geven voor hun werk. Waardeer jij Voetbal247.nl? Dan kun je ons werk steunen met een kleine donatie. Lees hier meer over dit verzoek

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Tweede Divisie