donderdag, februari 2, 2023
Lucky Block Casino
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieTWEEDE DIVISIE: Familie Teijsse (AFC) is Jong Volendam te machtig, zege voor...

TWEEDE DIVISIE: Familie Teijsse (AFC) is Jong Volendam te machtig, zege voor Kozakken Boys en punt voor IJsselmeervogels

In Volendam was er vanmiddag geen gebrek aan doelpunten. Het beloftenteam van de betaald voetbal organisatie ging met 4-6 onderuit tegen AFC. Opvallend daarbij was dat alle Amsterdamse doelpunten op naam kwamen van de familie Teijsse, Yordi wist vier keer het net van de tegenstander te vinden en Kenny twee keer. Quick Boys ging onderuit tegen Kozakken Boys (0-2) en er waren puntendelingen bij IJsselmeervogels – Rijnsburgse Boys (1-1) en GVVV tegen De Treffers (2-2).

Na iets minder dan negentien minuten spelen stond er al een tussenstand van 4-3 op het scorebord in Volendam. Daar bleef het zoals gezegd niet bij. In de tweede helft had de thuisploeg al het kruit al verschoten, maar was AFC nog eens drie keer trefzeker. De doelpunten in dit deel van de wedstrijd kwamen allemaal op naam van Yordi Teijsse.

IJsselmeervogels verspeelde voor de eerste keer dit seizoen punten. In eigen huis kwam het na 36 minuten spelen op achterstand door Tillema (0-1). In de 69ste minuut bepaalde Van den Meiracker de eindstand op 1-1. Door de puntendeling blijft de ploeg uit Spakenburg koploper in de Tweede Divisie. Rijnsburgse Boys is nu terug te vinden op de zevende plaats met zeven punten uit vier duels.

Conraad en Tejan wisten doel te treffen in de uitwedstrijd tegen Quick Boys (0-2). De bezoekers uit Werkendam gingen efficiënter om met de kansen dan de Katwijkers. Door deze treffers mocht Kozakken Boys drie punten bijschrijven aan het totaal waardoor men nu slechts één punt achterstand heeft op lijstaanvoerder IJsselmeervogels.

GVVV en De Treffers wisten beiden twee keer te scoren in Veenendaal. De doelpunten voor de thuisploeg kwamen op naam van Ties en Powel. Voor De Treffers waren Van Zunert en Sirvania goed voor een doelpunt.

Statistieken van speelronde 4: 
Voor alle uitslagen, het programma, de stand en de toeschouwersgemiddeldes klik hier.
[table id=13 /]

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

Live Games Sidebar

RECENT TOEGEVOEGD