woensdag, 29 mei 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieTWEEDE DIVISIE: Doelpunten vallen als rijpe appelen in laatste speelronde, nederlaag AFC...

TWEEDE DIVISIE: Doelpunten vallen als rijpe appelen in laatste speelronde, nederlaag AFC en blamage voor Barendrecht

Speelronde 34 was in de Tweede Divisie niet de wedstrijddag waarin de beslissingen zouden vallen, dat was ook te merken in de uitslagen. In negen wedstrijden werd liefst 52 keer het net van de tegenstander gevonden. In Veenendaal vielen elf treffers te noteren in de wedstrijd tussen GVVV en Rijnsburgse Boys (6-5), Jong Almere City verpletterde Barendrecht (8-0) en verder verloor kampioen de uitwedstrijd van IJsselmeervogels (2-1). 

Jong Almere City stond na 45 minuten spelen al op een geruststellende voorsprong van 3-0. Dit werd zoals gezegd uitgebreid naar een monsterscore van 8-0. Mitchel Bergkamp was goed voor drie doelpunten. Invaller Adrian Ramadani wist in de tweede helft twee keer doel te treffen. Barendrecht was al eerder definitief laatste in de Tweede Divisie, dit met 92 tegentreffers.

GVVV en Rijnsburgse Boys zochten na 45 minuten spelen de kleedkamer op met een stand van 4-0 in het voordeel van de vereniging uit Veenendaal. Simon Brouwer (foto) was twee keer trefzeker voor de pauze. Nog binnen het uur zorgde Jeremy de Graaf voor de vijfde GVVV-treffer. Desondanks werd het toch nog spannend omdat de gasten in staat waren om de doelman van GVVV vier keer te passeren (5-4). Vervolgens bracht De Graaf met zijn derde treffer van de middag de stand op 6-4, maar het slotakkoord was voor Jongeneelen die ook voor de derde keer die middag doel trof (6-5).

IJsselmeervogels won thuis van AFC. De 1-0 kwam op naam van Felitciano Zschusschen. Hij wist het net te vinden in de 47ste minuut, twee minuten nadat hij in het veld gekomen was voor Danny van den Meiracker. Na iets meer dan een uur spelen maakte Ignacio gelijk, maar het slotakkoord was voor Eef van Riel (2-1).

Overige uitslagen:
Jong Sparta – De Treffers 1-2
Excelsior Maassluis – Jong Vitesse 3-4
HFC – Katwijk 4-0
HHC – Spakenburg 1-1
IJsselmeervogels – AFC 2-1
Jong Almere City – Barendrecht 8-0
Scheveningen – Kozakken Boys 4-2
VVSB – FC Lienden 6-2

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD