donderdag, 30 mei 2024
Voetbal247.nlClubsExcelsior MaassluisTuchtcommissie laat Redert al drie weken in ongewisse

Tuchtcommissie laat Redert al drie weken in ongewisse

Exact drie weken geleden tekende Excelsior Maassluis-aanvoerder Niels Redert beroep aan tegen zijn rode kaart tegen Achilles ’29. Tot dusverre bleef zijn bezwaarschrift echter op de plank liggen van de aanklager van de tuchtcommissie.

Schikkingsvoorstel
Die wilde Redert aanvankelijk voor vijf duels schorsen, maar daar ging de middenvelder niet mee akkoord en tekende beroep aan. Doordat de behandeling daarvan al drie weken op zich laat wachten, weet Redert niet waar hij aan toe is en of hem alsnog een schorsing boven het hoofd hangt.

Reserverol
,,Een vreemde zaak”, stelt trainer Jeroen Rijsdijk in het AD. ,,Normaal wordt zo’n zaak binnen een week behandeld. Je weet gewoon niet wat je kan verwachten.” Redert zat direct na de rode kaart al een wedstrijd automatische schorsing uit, maar was daarna weer speelgerechtigd. Hij kreeg echter slechts korte invalbeurten toebedeeld. Daarover ventileerde de aanvoerder zijn onvrede: ,,Ik ben redelijk verbolgen over de gang van zaken. Als ik mag spelen, moet ik gewoon starten”, mopperde hij vorige week in de krant.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD