donderdag, september 28, 2023
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagTrefzekere Werkhoven (Excelsior'31) na zege op Sportlust'46: 'Drie goals en drie punten,...

Trefzekere Werkhoven (Excelsior’31) na zege op Sportlust’46: ‘Drie goals en drie punten, beter kan niet’

Givan Werkhoven had zaterdag een groot aandeel in de overwinning die Excelsior’31 in eigen huis wist te boeken tegen Sportlust’46 (4-1). Hij wist drie keer het net van de tegenstander te vinden en keek na afloop tegenover de camera van Excelsior31TV vanzelfsprekend met een tevreden gevoel terug op de confrontatie met de ploeg uit Woerden. 

,,Een heerlijk gevoel, drie goals en drie punten beter kan het niet. In de eerste vijfentwintig minuten dacht ik echt van waar zijn we in beland? Ik dacht dat het niet lang zou duren voordat de 0-1 op het scorebord zou komen. Gelukkig kwam de 1-0 op het scorebord en niet de 0-1″, aldus Werkhoven tegenover Excelsior31TV.

Sportlust’46 begon sterk aan de wedstrijd, maar na de tweede treffer van Excelsior’31 was men voor even de weg kwijt. ,,Na de 2-0 waren ze aan het zeuren tegen elkaar en gingen er ballen over de zijlijn. Het was wel een heel vertekend beeld want de eerste twintig minuten was het compleet anders.”

Vroeg in de tweede helft kwam Sportlust’46 tot scoren en bracht het de spanning weer even terug. Dit doelpunt bleek echter niet voldoende. ,,In de 49ste minuut scoorden ze de 3-1 en toen dacht ik wel zoiets van het zal toch iet zijn dat ze tot 3-2 of 3-3 terug zullen komen, maar gelukkig hielden wij goed stand en 4-1 is een mooie overwinning.”

Onderstaand de video van Excelsior31TV, klik en bekijk het gehele interview.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD