Volg ons

Excelsior Maassluis

Trefzekere Daan Blij na zege op Barendrecht: ‘Allemaal blij bij Maassluis’

Trefzekere Daan Blij na zege op Barendrecht: ‘Allemaal blij bij Maassluis’

Excelsior Maassluis wist zaterdag op het eigen sportpark eindelijk weer eens de drie broodnodige punten binnen te slepen. Grote man aan de zijde van de winnende formatie tegen Barendrecht (3-0) was Daan Blij die goed was voor twee doelpunten in de eerste helft. 

IJzersterk
,,Na twee nederlagen ben je altijd op zoek naar winst. Als het zo gaat dan zijn wij allemaal blij bij Maassluis. Ik denk dat wij qua vooruit dekken beter stonden dan dat we de vorige wedstrijden hebben gedaan. De vorige wedstrijden hebben wij ook veel kansen gecreëerd , alleen niet benut en in deze wedstrijd waren wij daar wel ijzersterk in”, aldus Blij tegenover de camera van FOX Sports.

Goed gedaan
Excelsior Maassluis kon door twee treffers van Blij met een 2-0 voorsprong gaan rusten. ,,In de rust zei de trainer wat iedereen zou zeggen en dat was dat we niet moesten verslappen, niet onderschatten en door blijven gaan. Ik denk dat wij dat goed hebben gedaan. Niks weggegeven in de tweede helft en wel kansen gecreëerd. Misschien moesten we er nog wel een maken, maar uiteindelijk 3-0 winnen is prima.”

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Excelsior Maassluis