Volg ons

Derde Divisie Zaterdag

Trainer De Jong (SC Cambuur) kijkt vooruit naar duel met G.O.E.S. : ‘We onderschatten nooit iemand’

Trainer De Jong (SC Cambuur) kijkt vooruit naar duel met G.O.E.S. : ‘We onderschatten nooit iemand’

Dinsdagavond ontvangt het in de Derde Divisie van het zaterdagvoetbal acterende G.O.E.S. het uit Friesland afkomstige SC Cambuur. Trainer/coach Henk de Jong van laatstgenoemde vereniging kijkt uit naar het komende bekerduel en benadrukte op de officiële site van zijn werkgever nog maar eens dat er van onderschatting geen sprake zal zijn.

Eind rijden
De provincies Friesland en Zeeland liggen zoals bekend zal zijn niet echt dicht bij elkaar. ,,Ja, het is een behoorlijk eind rijden, maar we hebben er wel zin in. Bekervoetbal is altijd mooi en dat nemen we ook zeer serieus. Het is voor de club belangrijk en het zijn toch altijd bijzondere wedstrijden”, aldus De Jong op de officiële website van SC Cambuur.

Onderschatting
De trainer wenste zich niet te laten verrassen en G.O.E.S. werd daarom meerdere keren bekeken. ,,We onderschatten nooit iemand en hebben ze meerdere keren aan het werk gezien, waaronder afgelopen zaterdag. Het is een mooie club met leuke mensen en een prima team. We rekenen ons vooraf dan ook zeker niet rijk en gaan vol gas geven morgen.”

Blessureleed
SC Cambuur moet meerdere spelers missen tegen G.O.E.S. ,,We hebben te maken met wat blessures en twijfelgevallen, dus we zullen wel wat moeten wisselen. Maar dat is helemaal niet erg, we hebben gelukkig een mooie en brede selectie. Dan staat er gewoon iemand anders.”

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie Zaterdag