zaterdag, 22 juni 2024
Voetbal247.nlClubsKoninklijke HFCHFC-topscorer Sietse Brandsma op de bank tegen Spakenburg

HFC-topscorer Sietse Brandsma op de bank tegen Spakenburg

Spakenburg tegen HFC leek het duel te worden tussen twee topscorers. Floris van der Linden bij de thuiploeg. De ex-spits van de Koninklijke scoorde dit seizoen al tien keer. Bij HFC is Sietse Brandsma de topscorer met zeven veldgoals. De strafschoppen namen Roy Castien en Jim Hulleman. Zeven treffers voor Brandsma en dat terwijl hij bij de duels tegen TEC en Jong Volendam niet bij de selectie zat. De spits kampte vorig jaar met een blessure. ,,Vorig jaar was het mijn slijmbeurs, daar ben ik zeker vier maanden mee zoet geweest.’’

Dit seizoen had hij last van zijn achillespees. Hij trainde lange tijd aangepast maar kwam na het duel van afgelopen zaterdag tegen Kozakken Boys dinsdagavond ook in actie in het oefenduel bij Telstar.

 

Floris van der Linden opende deze middag de score uit een assist van Vince Gino Dekker en staat nu op 11 treffers. De ruststand is 1-0.

De twee spitsen bij HFC deze middag zijn ex-Spakenburg-speler Roy Castien en Mehmet Yüksel.

Bij HFC keerde Mitchel Michaelis weer terug onder de lat. De ex-prof viel twee weken geleden bij Rijnsburgse uit met een liesblessure. De talentvolle Duke Verduin zit niet bij de selectie.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD