donderdag, 30 mei 2024
Voetbal247.nlClubsACVToonen trefzeker voor DOVO: 'Ik wilde deze wedstrijd laten zien dat ik...

Toonen trefzeker voor DOVO: ‘Ik wilde deze wedstrijd laten zien dat ik het nog kon’

Leon Toonen kreeg zaterdag eindelijk weer eens de kans in de basis bij DOVO. De ervaren middenvelder, die de laatste weken genoegen moest nemen met een plaats op de reservebank, bewees gelijk zijn waarde tegen ACV door de tweede treffer te maken voor de ploeg uit Veenendaal (3-0).

Laten zien wat ik kon
De 32-jarige speler wist in de 59ste minuut de 2-0 op het scorebord te zetten. ,,Deze treffer was extra lekker. Ik wilde deze wedstrijd laten zien dat ik het nog kon. De laatste weken voelde ik dat mijn kans zou komen en gelukkig kon ik hem vandaag pakken”, aldus Toonen tegenover de Veenendaalse Krant.

Doelpunten
DOVO wist drie keer het net van de tegenstander te vinden, er waren kansen op meer treffers voor de thuisploeg. ,,Als je positief kritisch moet zijn, hadden wij vandaag nog meer moeten scoren. Maar hé. Drie keer gescoord en niets tegen is volgens mij best prima.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD