Volg ons

Eerste Divisie

Tom Boere droomt van ‘Vincent Janssen-scenario’

Tom Boere droomt van ‘Vincent Janssen-scenario’

Tom Boere kreeg dinsdag in IJmuiden de Gouden Stier uitgereikt als topscorer van de Jupiler League. De Bredase spits scoorde maar liefst 33 keer voor FC Oss. ,,Het is fantastisch om deze waardering te krijgen voor een heel goed seizoen”, reageerde Boere opgetogen tegen Omroep Brabant.

De makkelijk scorende aanvaller staat op de radar bij heel wat Eredivisie-clubs. Boere hoopt dan ook deze zomer een transfer te maken: ,,Mijn ambitie is nu om hogerop te kunnen”, vertelt de 24-jarige spits. ,,Een scenario als dat van Vincent Janssen zou ideaal zijn.” Eerder stelde hij in gesprek met FOX Sports: ,,Ik moet eerst kijken wat er komt, en als ik überhaupt iets te kiezen heb moet ik dingen op een rijtje gaan zetten en kijken wat het beste voor mij als voetballer is. Er zijn wel zaakwaarnemers naar de club gekomen die zeggen: ik heb een club voor Boere. Maar dat is dan niet concreet. Zodra het concreet op papier staat hoor ik het wel en kan er serieus over gepraat worden. Het wordt een roerige tijd, hoop ik.”

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar een kleine donatie wordt gewaardeerd!

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Eerste Divisie