maandag, 22 april 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagTitelstrijd tussen IJsselmeervogels en FC Lisse naar slotdag

Titelstrijd tussen IJsselmeervogels en FC Lisse naar slotdag

IJsselmeervogels en FC Lisse gaan op de slotdag uitmaken wie er kampioen wordt in de Derde Divisie Zaterdag. Op de voorlaatste dag wonnen beide ploegen op eigen veld een op papier lastige wedstrijd zeer overtuigend. Volgende week staan er uitduels op het menu.

Powel in fire

Opnieuw stond er bij IJsselmeervogels geen maat op Berry Powel. De spits scoorde vier keer in de 7-0-zege op Jong FC Volendam. Sherwin Grot met twee treffers en een eigen doelpunt zorgen ervoor dat de megascore werd voltooid. Door de overwinning ging de blik naar Ter Specke. Daar was FC Lisse ook duidelijk te sterk voor DVS’33. De ploeg uit Ermelo vocht voor de derde periodetitel, maar kon geen grip krijgen op Lisse. Boyd Stevens zorgde al snel voor 1-0 en in de tweede helft bracht Rowdy van der Putten de zege in veilige haven. Diep in blessuretijd werd het ook nog 3-0 via Koen Fokkema.

Punt genoeg voor Vogels

Op de slotdag gaat IJsselmeervogels op bezoek bij Quick Boys. Deze klassieker zal dus zeer beladen zijn, waarbij IJsselmeervogels weet dat het aan een punt voldoende heeft. De voorsprong op FC Lisse is twee punten, met daarbij een veel beter doelsaldo. FC Lisse gaat op bezoek bij Jong FC Groningen. De ploeg van Robbert de Ruiter moet dus winnen en afwachten of dat voldoende is voor de titel. Zo niet wacht de nacompetitie.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD