Volg ons
Thijs Hendriks DFS

Derde Divisie Zaterdag

Thijs Hendriks gaat in de hoofdklasse voor DFS spelen

Thijs Hendriks gaat in de hoofdklasse voor DFS spelen

Thijs Hendriks heeft een nieuwe club gevonden. De oud-prof van Achilles’29 gaat aan de slag bij DFS uit Opheusden, dat uitkomt in de hoofdklasse. In de tweede seizoenshelft speelde Hendriks voor Spakenburg.

Dichter bij huis

Hendriks maakte in april al bekend dat hij Spakenburg zou verlaten. Halverwege het seizoen 2016-2017 kwam hij over van Achilles’29. Zijn inbreng bij Spakenburg bleef echter beperkt tot acht wedstrijden, waarin hij drie keer wist te scoren. Ook Hendriks kon niet voorkomen dat Spakenburg degradeerde naar de Derde Divisie. Ruim voor de degradatie was al bekend dat de aanvaller niet bij de Blauwen zou blijven. Op deze website had hij al aangegeven dichter bij huis te willen gaan voetballen.

Nog een treetje lager

Uiteindelijk is DFS de nieuwe club van Hendriks geworden. Daarmee gaat hij in de hoofdklasse voetballen. Begin afgelopen seizoen speelde de 32-jarige rechtspoot nog met Achilles’29 in de Jupiler League. Bij DFS komt Hendriks ook Tim Sanders weer tegen. De twee speelden al samen bij Achilles’29 en kwamen elkaar later weer tegen bij Spakenburg. Begin april werd bekend dat ook Sanders naar DFS vertrekt.

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie Zaterdag