donderdag, 29 februari 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagThijs Hendriks gaat in de hoofdklasse voor DFS spelen

Thijs Hendriks gaat in de hoofdklasse voor DFS spelen

Thijs Hendriks heeft een nieuwe club gevonden. De oud-prof van Achilles’29 gaat aan de slag bij DFS uit Opheusden, dat uitkomt in de hoofdklasse. In de tweede seizoenshelft speelde Hendriks voor Spakenburg.

Dichter bij huis

Hendriks maakte in april al bekend dat hij Spakenburg zou verlaten. Halverwege het seizoen 2016-2017 kwam hij over van Achilles’29. Zijn inbreng bij Spakenburg bleef echter beperkt tot acht wedstrijden, waarin hij drie keer wist te scoren. Ook Hendriks kon niet voorkomen dat Spakenburg degradeerde naar de Derde Divisie. Ruim voor de degradatie was al bekend dat de aanvaller niet bij de Blauwen zou blijven. Op deze website had hij al aangegeven dichter bij huis te willen gaan voetballen.

Nog een treetje lager

Uiteindelijk is DFS de nieuwe club van Hendriks geworden. Daarmee gaat hij in de hoofdklasse voetballen. Begin afgelopen seizoen speelde de 32-jarige rechtspoot nog met Achilles’29 in de Jupiler League. Bij DFS komt Hendriks ook Tim Sanders weer tegen. De twee speelden al samen bij Achilles’29 en kwamen elkaar later weer tegen bij Spakenburg. Begin april werd bekend dat ook Sanders naar DFS vertrekt.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD