Volg ons

Eerste Divisie

Telstar verwelkomt huurlingen van Southampton en Chelsea

Telstar verwelkomt huurlingen van Southampton en Chelsea

Telstar heeft in Ryan Seager een opvolger gevonden van de vertrokken Andrija Novakovich. Seager wordt gehuurd van Southampton. Ook Kyle Scott kon op huurbasis naar Velsen-Zuid: hij wordt gehuurd van Chelsea.

De Witte Leeuwen presenteerden Seager, eerder op huurbasis actief bij Milton Keynes Dons en Yeovil Town, tijdens de open dag. Scott, een 20-jarige middenvelder met Amerikaanse roots, maakte in het afgelopen seizoen zijn debuut in het eerste elftal van Chelsea in de FA Cup. Hij maakt bovendien onderdeel uit van de Onder 20 selectie van de Verenigde Staten.

,,De laatste weken zijn wij druk bezig geweest dit talentvolle duo naar Nederland te halen. Beiden hebben reeds kennis kunnen maken met de club, en het gevoel was voor alle partijen goed. Wij zijn blij twee hele goede voetballers te hebben kunnen toevoegen aan onze selectie, en ik ben er van overtuigd dat zij zich gaan laten zien het komende seizoen”, stelt technisch directeur Piet Buter op de clubsite.

Voetbal247.nl is volledig gratis te bezoeken, maar we hebben wel onze kosten en willen onze redacteuren graag een kleine vergoeding kunnen geven voor hun werk. Waardeer jij Voetbal247.nl? Dan kun je ons werk steunen met een kleine donatie. Lees hier meer over dit verzoek

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Eerste Divisie