woensdag, 22 mei 2024
Voetbal247.nlCompetitiesEerste DivisieTelstar-trainer Snoei na fraaie zege: 'Ons doel is de play-offs halen'

Telstar-trainer Snoei na fraaie zege: ‘Ons doel is de play-offs halen’

Telstar rekende vrijdagavond in het eigen stadion met duidelijke cijfers af met FC Dordrecht (3-0). Trainer/coach Mike Snoei steekt zijn ambities voor dit seizoen niet onder stoelen of banken en wil met zijn ploeg vechten voor een plaats in de play-offs.

Meer toeschouwers
,,Ons doel is de play-offs halen en dat is met deze ploeg zeer goed mogelijk. Er zit zoveel rek in deze ploeg. We hadden wat problemen met scoren, niet met kansen creëren”, Nu beginnen we eindelijk te scoren en verdient dit Telstar meer toeschouwers. We moeten ook een keer stoppen met die 1963 toeschouwers en gewoon de normale toeschouwersaantallen vermelden. Er kunnen er nog wel zes- of zevenhonderd bij, dat verdienen de jongens”, aldus Snoei tegenover NH Sport.

Rode kaart
In de slotfase moest invaller Gerson Rodrigues met een rode kaart het speelveld verlaten, dit tot woede van de trainer. ,,Ik vond het stom. We haar hier zeker over praten want dit is zeer onprofessioneel.”

 

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD