Volg ons

Eerste Divisie

Telstar-trainer Snoei: ‘Een noodzakelijke overwinning als je mee wil doen’

Telstar-trainer Snoei: ‘Een noodzakelijke overwinning als je mee wil doen’

Telstar boekte vrijdagavond een belangrijke overwinning in de strijd om de bovenste plaatsen in de Jupiler League. De ploeg uit Velsen was in en tegen Dordrecht te sterk voor de gastheer (2-3), dit tot grote tevredenheid van trainer/coach Mike Snoei. 

Doelstelling
,,Een noodzakelijke overwinning, als je mee wil doen. We hebben een doelstelling uitgesproken voor deze drie wedstrijden, dat is Volendam winnen, Dordrecht winnen en Helmond Sport winnen. Dan doe je met negen punten mee in de race om de eerste drie plaatsen.  Het is alleen vervelend dat de rest ook gewonnen heeft”, aldus Snoei tegenover de camera van NH Nieuws.

Winterweer
De weersomstandigheden waren op zijn zachts gezegd niet ideaal te noemen, maar Snoei wenste daar niets over te horen van zijn spelers.  ,,Ik heb ze gewoon verboden om daar over te zeuren. Het is gewoon Nederland en ik heb wel eens in de woestijn gewerkt, daar was het elke dag veertig graden en dat was  ook geen pretje. We moeten hier ook een beetje van genieten, Hollands weer, de omstandigheden, wie is daar nou het beste en wie kan zich het beste staande houden daarin. Dat is ook een uitdaging.”

Trots
Telstar was goed voorbereid op de omstandigheden in Dordrecht. Dit tot grote tevredenheid van de oefenmeester. ,,Ze moeten zich dan gewoon goed voorbereiden en goed instellen op dat wat je te wachten staat. Als je dan uit bij Dordrecht wint, die een geweldige serie in de periode hebben neergezet, dan moet je ook een beetje trots zijn en dat ben ik echt op die jongens.”

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar een kleine donatie wordt gewaardeerd!

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Eerste Divisie