zondag, 19 mei 2024
Voetbal247.nlClubsAlmere City FCTelstar bindt ook Almere City aan de zegekar, MVV boekt zege op...

Telstar bindt ook Almere City aan de zegekar, MVV boekt zege op FC Volendam

Telstar blijft uitstekend presteren in de Jupiler League. De ploeg van trainer/coach Mike Snoei was zondagmiddag in eigen huis te sterk voor Almere City (4-0). MVV en FC Volendam sloten de wedstrijd af met 2-1, de doelpunten vielen allemaal in de eerste zeven minuten van het duel.

Telstar -Almere City
In de twaalfde minuut was het raak in Velsen, Telstar kwam op voorsprong door Melvin Platje die uit de draai raak schoot (1-0). Na iets meer dan een half uur spelen wist de thuisspelende vereniging de voorsprong uit te breiden, Andrija Novakovich ontsnapte aan buitenspel waardoor hij alleen af kon lopen op de doelman van Almere City, dit duel besliste de aanvaller in zijn voordeel (2-0). In de 65ste minuut werd het duel voortijdig beslist met de tweede treffer van Platje (3-0), dit op aangeven van Novakovich.  Vier minuten voor het einde van de officiële speeltijd werd de eindstand bepaald op 4-0 door een benutte penalty van Osman.

MVV – FC Volendam
De thuisploeg kwam goed uit de startblokken en wist na vier minuten spelen al de openingstreffer te produceren. Dogan Golpek was de doelpuntenmaker, dit op aangeven van Okita (1-0). De fans van MVV konden echter niet lang genieten van  de voorsprong van hun favoriete ploeg. Twee minuten later stond er op het scorebord de stand van 1-1 te lezen, Nick Doodeman passeerde doelman Verrips (1-1).  In de zevende minuut werd wederom het net van de tegenstander gevonden en nu was het de beurt aan Alessandro Ciranni die MVV weer op weg bracht naar een mogelijke overwinning (2-1). De daaropvolgende 83 minuten wist geen van beiden teams nog te scoren waardoor de voornoemde tussenstand op het scorebord bleef staan.

 

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD