woensdag, 22 mei 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagTeleurgestelde DOVO-middenvelder Amerzgiou mist felheid: 'We doen onszelf te kort'

Teleurgestelde DOVO-middenvelder Amerzgiou mist felheid: ‘We doen onszelf te kort’

DOVO ging zaterdagmiddag op het eigen sportpark onderuit tegen Quick Boys (1-2). Middenvelder Salim Amerzgiou nam na afloop van de wedstrijd geen blad voor de mond en was van mening dat de ploeg uit Veenendaal verloor vanwege het ontbreken van de benodigde felheid.

Voetballend zijn ze niet veel
,,Daardoor verlies je. Voetballend zijn ze niet veel. Er lopen bij hun twee paarden voorin die blijven draven en op hen spelen ze alles lang. Die twee maken oorlog en kunnen het bloed onder de nagels van de tegenstander weghalen”, aldus de aanvallende middenvelder tegenover De Veenendaalsekrant.

Terugval
In de eerste helft speelde DOVO wel sterk en wees niets er op dat de ploeg in grote problemen zou komen in het tweede bedrijf.  ,,We doen onszelf te kort. In de eerste helft werd er goed gevoetbald. Ik kan dan ook niet begrijpen dat de terugval zo groot was.”

Vier punten
DOVO moet nu genoegen nemen met de elfde plaats in de Derde divisie, vorige week zag de wereld er anders uit voor de start van het duel met Quick Boys. ,,Vier punten uit twee duels klinkt leuk, maar je hebt nu 4 uit 3. Dat is al een wereld van verschil. Wij moeten doorgaan zoals we de eerste helft deden en onszelf dan wél belonen.”

 

 

 


Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD