Volg ons

Tweede Divisie

Teijsse: ‘Ik wilde graag nummer 10 hebben’

Teijsse: ‘Ik wilde graag nummer 10 hebben’

AFC won zaterdag overtuigend van GVVV en wederom was daarbij een hoofdrol voor de broers Teijsse, maar zeker ook Milan Hoek.

,,Het is heerlijk om die jongens in je team te hebben”, stelt Hoek in De Telegraaf. ,,Kenny is iets technischer, terwijl Yordi veel kracht en energie brengt. Dat vult elkaar goed aan. Ik ben wat meer de voetballer tussen deze twee heren. Met z’n drieën gaat het nu lekker op het middenveld. Al was wel een kritiekpuntje dat we telkens een tegengoal moesten incasseren. Vandaag hadden we erop gehamerd dat we de nul moesten houden. Daar zijn we uitstekend in geslaagd.”

Yordi Teijsse wisselde rugnummer 19 in voor nummer 10, dat vrij was gekomen door het vertrek van Koen Bosma. ,,Die wilde ik graag hebben. Ik hoop dat dit nieuwe nummer geluk blijft brengen. Daar teken ik voor”, stelt de makkelijk scorende aanvallende middenvelder. Vanavond mag AFC op de historische grond van het Olympisch stadion proberen na Telstar ook TOP Oss uit het bekertoernooi te knikkeren.

,,Ik denk dat we ze kunnen pakken; het zal fifty-fifty zijn”, zegt Kenny Teijsse tegen het Brabants Dagblad. ,,Ik vind het leuk om tegen een oude club te spelen.” Voor de middenvelder is het een weerzien met zijn oude club en met voormalig ploeggenoot Marcel van der Sloot, tegenwoordig assistent bij de Ossenaren: ,,Ik zei al tegen ‘Slootje’: ‘sinds jij bent gestopt met voetballen, hadden ze zeker wat geld over om het stadion op te knappen.'”

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar een kleine donatie wordt gewaardeerd!

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie