vrijdag, 19 juli 2024
Voetbal247.nlCompetitiesDerde DivisieTeijsse: 'Gebrek aan afleiding was mijn nekslag'

Teijsse: ‘Gebrek aan afleiding was mijn nekslag’

Torenhoog zijn de verwachtingen rond de terugkeer van Yordi Teijsse bij Quick Boys. De spits had een groot aandeel in de Hoofdklasse-titel van de Katwijkers, die nu met Teijsse weer durven dromen van de volgende stap. De aanvaller zelf wijt zijn mislukte avontuur in Schotland en Duitsland aan een gebrek aan afleiding buiten het feit, zo vertelt hij op de website van Quick Boys.

Gezelligheid
,,Natuurlijk is een stap naar het buitenland leuk om mee te maken en iets waar veel jongens van dromen. Alleen ben ik erachter gekomen dat ik dat leven in mijn eentje niet aankan. Ik hou veel te veel van gezelligheid. En dan doel ik niet op elke avond naar een feestje toe gaan. Nee, heel simpel een middagje Risken met mijn vrienden of een kaartspelletje, dat soort dingen”, vertelt de sterke aanvalsleider. ,,Als mijn toenmalige vriendin met mij mee was gegaan, denk ik dat zeker geslaagd was in Schotland. Of als wat van mijn vrienden daar zouden wonen. Helaas was dit niet het geval en kon ik nergens mijn afleiding in vinden buiten het voetbal om. Dát was mijn nekslag.’’

Jupiler League-salaris
De situatie van de in Schotland ongelukkige aanvaller werd door veel clubs uit Nederland gevolgd: ,,Op het moment dat het steeds duidelijker werd dat ik terug zou komen naar Nederland, heb ik verschillende aanbiedingen gehad, ook van Jupiler League clubs. Alleen ben ik nu bijna 25 jaar en ga ik simpelweg niet meer voor een gemiddeld Jupiler League salaris voetballen. Dus dan blijven alleen de top vijf Jupiler League teams interessant. Toen die uitbleven, bleef er voor mij persoonlijk geen andere keuze dan de mooiste amateurvereniging van het land!”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD