Volg ons

Derde Divisie

TEC-coach Van den Berk: ‘Beter had niet gekund’

TEC-coach Van den Berk: ‘Beter had niet gekund’

TEC greep zondag de eerste periodetitel in de Derde Divisie Zondag en dat was reden voor een feestje. ,,We zijn nu met zijn allen aan het feesten in De Prinsenhof in Buren. Daar mochten we eten en drinken als we de periodetitel pakten. En dat is gelukt”, jubelde trainer Frits van den Berk in gesprek met De Gelderlander.

Terugblikkend op het duel stelde Van den Berk: ,,We waren ontzettend effectief in de eerste helft. Die 0-2 had ook niet op een beter moment kunnen vallen natuurlijk”. Het werd uiteindelijk 1-3, waarna de Tielse brigade goed nieuws kreeg vanaf de andere velden: ,,Beter had het niet gekund vandaag. Zelf winnen, we pakken de eerste periode en zo ongeveer alle achtervolgers verliezen.”

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie