woensdag, 22 mei 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagTalentvolle DOVO-aanvaller Arends: 'Ik gok op twaalf doelpunten'

Talentvolle DOVO-aanvaller Arends: ‘Ik gok op twaalf doelpunten’

Quincy Arends is dit seizoen de aanvalsleider van het in de Derde Divisie uitkomende DOVO. De twintigjarige aanvaller wist dit seizoen een vaste basisplaats te veroveren en denkt het vertrouwen van trainer/coach Gert Kruys terug te kunnen betalen met minimaal twaalf treffers.

Nu laten zien
,,Ik voel mij nu inderdaad de nummer 9 van DOVO. Nu is het aan mij om het waar te maken. Ik ben jong en mocht ik ooit nog een stap willen maken naar een profclub, dan moet ik het nu laten zien. Ikzelf gok op twaalf doelpunten. Dan doe ik het volgens mij niet slecht als 20-jarige in de derde divisie”, aldus Arends tegenover de Veenendaalse Krant.

Doortrainen
De aanvaller zat tijdens de vakantieperiode niet stil, veel moest wijken om goed aan de voorbereiding te kunnen beginnen. ,,In de zomerstop heb ik bijna elke dag hardgelopen. Fit blijven is belangrijk en ik wist dat iedereen weer op nul begon. Ik voel mij sterk en in de voorbereiding ging het goed. Daarnaast merk ik het vertrouwen van Kruys.”

Clubs
Arends kwam in het verleden uit voor De Merino’s, GVVV, de jeugdopleiding van Vitesse en van De Graafschap. In 2016 maakte hij vanuit Doetinchem de overstap naar DOVO. Aan het einde van het voorgaande seizoen wist hij een basisplaats te veroveren in Veenendaal.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD