maandag, 15 april 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagSteltenpool verlaat FC Volendam voor gedegradeerd Spakenburg

Steltenpool verlaat FC Volendam voor gedegradeerd Spakenburg

Spakenburg heeft Bert Steltenpool ondanks de degradatie naar de Derde Divisie vastgelegd. De aanvaller stond dit seizoen onder contract bij FC Volendam, maar besloot zijn contract niet te verlengen. Spakenburg pikt hem nu dus op.

Vierde versterking

Met Steltenpool heeft Spakenburg alweer de vierde versterking voor het nieuwe seizoen binnen. Eerder werden Tom van der Neut, Guido van Rijn, Mike Vreekamp (beiden FC Lienden), Daan Huiskamp en Barry Beijer (Achilles’29) al vastgelegd. Steltenpool kwam drie jaar uit in de Jupiler League namens FC Volendam. Hij speelde in totaal 77 competitiewedstrijden en maakte daarin achttien doelpunten. Daarvoor speelde de 23-jarige spits in de jeugd van V.V.W in Wervershoof.

Gedegradeerd

Steltenpool komt met Spakenburg in het seizoen 2017/2018 uit in de Derde Divisie Zaterdag. De Blauwen degradeerden afgelopen weekend via de nacompetitie uit de Tweede Divisie, na een rampzalig verlopen seizoen. In de nacompetitie werd Hercules nog wel verslagen, maar in de finale was Rijnsburgse Boys over twee duels de sterkste ploeg.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD