zondag, maart 7, 2021
Home Derde Divisie Derde Divisie Zaterdag Steemers (Ter Leede) verrast met overstap naar vierdeklasser: 'Ik wil voetballen met...

Steemers (Ter Leede) verrast met overstap naar vierdeklasser: ‘Ik wil voetballen met mijn twee beste vrienden’

Ter Leede kan komend seizoen niet meer beschikken over Robert Steemers. De aanvaller heeft er voor gekozen om vanaf de zomer van 2021 zijn wedstrijden te spelen voor het in de vierde klasse uitkomende Warmunda.

- Advertentie -

Voornoemde verrassende overstap behoeft natuurlijk uitleg. ,,Ik heb voor Warmunda gekozen omdat ik dan samen met mijn twee beste vrienden, Sepehr en Sohrab  Safi kan voetballen. Dat is eigenlijk de enige reden die er is waarom ik daar wil spelen”, aldus Steemers tegenover Voetbal247.

Steemers is niet ‘bang’ dat hij moeite zal hebben met het grote verschil in niveau tussen spelen in de Derde Divisie van het zaterdagvoetbal of de vierde klasse.  ,,Ja dat zal best even wennen zijn, maar als je met vrienden speelt dan valt dat denk ik wel mee,”

De aanvaller is bezig aan zijn tweede periode bij Ter Leede. Eerder was hij onder andere actief voor Quick Boys, Scheveningen, Voorschoten’97 en Quick. Tevens maakte hij deel uit van de jeugdopleiding van ADO Den Haag en Ajax.

- Advertentie -
GERELATEERDE ARTIKELEN
- Advertisment -

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

Recente REACTIES