dinsdag, 21 mei 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieStaartploegen Magreb’90 en Spijkenisse houden elkaar in evenwicht na bizar duel

Staartploegen Magreb’90 en Spijkenisse houden elkaar in evenwicht na bizar duel

Om aansluiting te vinden bij de concurrenten moest Magreb’90 de belangrijke thuiswedstrijd van mededegradatiekandidaat Spijkenisse zien te winnen. Dat lukte de Utrechtse ploeg niet. In een bizar duel met liefst tien goals speelde de Utrechtse ploeg gelijk: 5-5. De eindstand stond na ongeveer een uur op het scorebord.

Gelijk

Door een rake kopbal van Spijkenisse-spits Michael van Dommelen kwam de uitploeg vroeg op voorsprong. Het thuisteam herpakte zich wel knap in de tweede helft. Nadat Renne Donkor de stand gelijk had getrokken, zette Yasin Ouja even later Magreb op voorsprong: 2-1. Vincent Verbond maakte daarna nog wel de gelijkmaker voor Spijkenisse vlak voor rust: 2-2.

Hattrick

Na de pauze gingen beide ploegen door met scoren. Anwar Akrouh bracht Magreb opnieuw op voorsprong (3-2), waarna Van Dommelen 3-3 maakte. Tim Bourgonje bracht daarna de uitploeg op voorsprong (3-4), maar Magreb had daar weer een antwoord op (4-4). Nadat de thuisploeg via Ouja op voorsprong kwam, maakte Van Dommelen zijn hattrick compleet: 5-5.

Laatste

Magreb pakt één punt maar blijft op de laatste plaats. Ook Spijkenisse schiet niet veel op met het punt, de Zuid-Hollanders blijven voorlaatste met negen punten uit twaalf wedstrijden.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD