zaterdag, oktober 23, 2021
HomeDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagSportlust'46-verdediger Balk bergt zijn voetbalschoenen op na dit seizoen

Sportlust’46-verdediger Balk bergt zijn voetbalschoenen op na dit seizoen

Jordi Balk is bezig aan een afscheidstournee als voetballer. De verdediger van Sportlust’46 maakte via social media bekend dat hij na dit seizoen definitief zal stoppen.

De pas 27-jarige Balk maakte in de zomer van 2020 de overstap van DOVO naar Sportlust’46. Eerder was hij onder andere actief voor DUNO, FC Lienden, het Ierse St. Patricks, FC Oss, Ross County (Schotland) en FC Utrecht.

Op zijn Facebookpagina gaf hij tekst en uitleg over zijn beslissing om te stoppen met voetbal. Waarbij hij benadrukte dat hij een geweldig avontuur mocht beleven en zijn droom had kunnen waarmaken met het spelen van professioneel voetbal.

Gerelateerde artikelen

Nu je hier toch bent...

De redactie van Voetbal247.nl zet zich elke dag in om jou te voorzien van het laatste nieuws uit het topamateurvoetbal, achtergronden, interviews, onze podcast en mooie reportages vanaf de velden. Die krijg je geheel gratis voorgeschoteld. We zouden je willen vragen of je ons zou willen steunen met een kleine donatie als waardering voor ons werk.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.
Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD