zaterdag, 2 december 2023
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagSportlust'46 en beoogde versterking ontbinden overeenkomst

Sportlust’46 en beoogde versterking ontbinden overeenkomst

Tommy de Klein zal in het seizoen 2021/2022 het shirt van Sportlust’46 toch niet dragen. De centrale verdediger bereikte eerder een akkoord met de club uit Woerden, maar het contract werd op zijn verzoek ontbonden, zo meldt de vereniging via de officiële kanalen.

De Klein blijft nu spelen bij hoofdklasser DHSC. Op de website van Sportlust’46 gaf hij tekst en uityleg over zijn keuze. ,,Na een tijdje merkte ik dat de motivatie voor een nieuwe uitdaging er toch niet meer was en heb ik Sportlust ’46 gevraagd mijn contract te ontbinden. Dit is een persoonlijke keuze en stond los van Sportlust ’46 als club. Na een gesprek zijn we er gelukkig samen uitgekomen. Ik wens Sportlust het beste toe in de 3e divisie. Tot slot wil ik de Technische Commissie, trainer en de club bedanken voor het vertrouwen. Het gevoel bij de club was er zeker.”

Op de website van Sportlust’46 werd door bestuurslid Jeroen Eskes aangegeven dat De Klein een officieel KNVB-contract getekend had bij de club. In goed overleg met de speler werd een afkoopsom overeengekomen.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD