zaterdag, januari 28, 2023
Lucky Block Casino
Voetbal247.nlClubsIJsselmeervogelsSpeler van de Week | Tweede Divisie: Ahmed El Azzouti (IJsselmeervogels)

Speler van de Week | Tweede Divisie: Ahmed El Azzouti (IJsselmeervogels)

Het zijn mooie tijden voor alles wat rood is in Bunschoten-Spakenburg. Nadat afgelopen weken Danny van den Meiracker en Gwaeron Stout al werden verkozen tot Spelers van de Week, is ditmaal de beurt aan Ahmed el Azzouti.

De aanvaller scoorde zaterdag drie belangrijke treffers tegen AFC. ,,Heel lekker, drie goals in de tweede helft. Ik had er nog een kunnen maken misschien, maar die schatte ik niet goed in. Verdiend gewonnen, mooie goals en we staan nog steeds bovenaan”, sprak hij na afloop tegen RTV Utrecht. El Azzouti werd beloond met een publiekswissel. Het is knap hoe snel de behendige aanvaller zich heeft weten aan te passen na zijn overstap van Kozakken Boys en hoe snel de chemie al is gegroeid met zijn aanvalskompanen Danny van den Meiracker en Robbert Olijfveld.

Anderzijds is het ook hoe de carrière van El Azzouti verloopt. In 2016 maakte hij de overstap van Jodan Boys naar Kozakken Boys, waar hij zich al snel tot basisspeler ontpopte. Nu hij wederom een stap hoger heeft gezet, past hij ook daar zich weer snel aan in een nieuwe omgeving. Het is dat de aanvaller al 29 jaar oud is, anders was hij ongetwijfeld een zeer interessant target geweest voor menig Eerste Divisionist.

El Azzouti werd dus door de bezoekers van Voetbal247.nl verkozen tot Speler van de Week. Nieuw dit seizoen is dat de Speler van de Week een cadeaubon van Voetbal247.nl á 10 euro wint, te besteden bij Voetbalshop.nl (voorwaarden lees je hieronder). Daarnaast wint ook een bezoeker die op de winnaar heeft gestemd eveneens een cadeaubon á 10 euro (bij minimale besteding van 40 euro). Dat is ditmaal Stefanie Van T Land geworden. Zij kunnen contact met ons opnemen om hun cadeaubon te ontvangen. De uitgebreide collectie van Voetbalshop.nl kun je hier bekijken.

Voorwaarden van de waardebon
De waardebon geldt tot een jaar na afgifte bij besteding van minimaal €40,- en is niet te combineren met andere kortingscodes. *Voetbalshop.nl behoudt het recht om artikelen uit te sluiten van de actie, zoals de Copa Mundial en adidas Partner Program artikelen. Bestel je meer dan 1 artikel, dan wordt de korting berekend over het eindbedrag van de winkelwagen. Annuleer of retourneer je één of meerdere artikelen, dan krijg je het betaalde bedrag voor de betreffende artikelen teruggestort. Je kunt de kortingscode niet inwisselen voor geld. Onder voorbehoud van eventuele prijswijzigingen en/of typefouten.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

Live Games Sidebar

RECENT TOEGEVOEGD