Volg ons

Tweede Divisie

Speler van de Week (TD): Joris Janssen (De Treffers)

Speler van de Week (TD): Joris Janssen (De Treffers)

Het is een bijzondere statistiek: Joris Janssen nam dit seizoen de volledige doelpuntenproductie voor zijn rekening in beide duels tegen Katwijk. Het leverde De Treffers zes punten op.

,,Deze tegenstander ligt me wel, denk ik”, glundert Janssen in gesprek met De Gelderlander. ,,Ik heb er geen verklaring voor waarom ik juist ‘een hattrick’ maak tegen Katwijk. Ik ben niet méér gemotiveerd om tegen deze ploeg te spelen, hoor. Ik bereid me ook niet anders voor. Maar goed, de komende tegenstanders van Katwijk kunnen mij altijd bellen. Dan kunnen ze me inhuren.” De 24-jarige verdediger speelt sinds 2014 op sportpark Zuid nadat hij eerder voor FC Oss uitkwam en in de jeugdopleiding speelde van NEC.

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie