donderdag, maart 4, 2021
Home Competities Derde Divisie Speler van de Week | Derde Divisie Zaterdag: Rik Impens (HSV Hoek)

Speler van de Week | Derde Divisie Zaterdag: Rik Impens (HSV Hoek)

Goed nieuws voor de supportersschare van Hoek. Het kan nog zeker twee seizoenen genieten van Rik Impens. De aanvoerder verlengde zijn contract en toonde bij de hervatting van de competitie maar weer eens aan hoe belangrijk hij voor Hoek is.

- Advertentie -

Impens tekende voor twee treffers tijdens de 6-0 zege op VVOG. Al drie seizoenen smult men op sportpark Denoek van de Belg, die geregeld parels van doelpunten scoort. Over zijn waarde voor Hoek schreef de PZC eind 2019: ,,In de zomer van 2017 kwam Impens op zijn 22ste binnen bij Hoek. Hij was opgeleid bij AA Gent, verhuurd aan Roeselare en voelde zich vervolgens niet helemaal op zijn plaats bij Hamme. En toen klopte Hoek aan. Onder Jannes Tant promoveerde Impens met Hoek in zijn eerste seizoen meteen naar de derde divisie. In zijn tweede jaar op dat niveau is hij voorlopig onmisbaar. Impens was betrokken bij bijna de helft van alle doelpunten die Hoek in de derde divisie heeft gemaakt: bij 50 van de 114 goals.”

Impens werd door de bezoekers van Voetbal247.nl verkozen tot Speler van de Week. Nieuw dit seizoen is dat de Speler van de Week een cadeaubon van Voetbal247.nl á 10 euro wint, te besteden bij Voetbalshop.nl (voorwaarden lees je hieronder). Daarnaast wint ook een bezoeker die op de winnaar heeft gestemd eveneens een cadeaubon á 10 euro (bij minimale besteding van 40 euro). Dat is ditmaal Wouter van Cadsand geworden. Zij kunnen contact met ons opnemen om hun cadeaubon te ontvangen. De uitgebreide collectie van Voetbalshop.nl kun je hier bekijken.

Voorwaarden van de waardebon
De waardebon geldt tot een jaar na afgifte bij besteding van minimaal €40,- en is niet te combineren met andere kortingscodes. *Voetbalshop.nl behoudt het recht om artikelen uit te sluiten van de actie, zoals de Copa Mundial en adidas Partner Program artikelen. Bestel je meer dan 1 artikel, dan wordt de korting berekend over het eindbedrag van de winkelwagen. Annuleer of retourneer je één of meerdere artikelen, dan krijg je het betaalde bedrag voor de betreffende artikelen teruggestort. Je kunt de kortingscode niet inwisselen voor geld. Onder voorbehoud van eventuele prijswijzigingen en/of typefouten.

- Advertentie -
GERELATEERDE ARTIKELEN
- Advertisment -

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

Recente REACTIES