zaterdag, oktober 23, 2021
HomeDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagSpeler van de Week | DERDE DIVISIE ZATERDAG: Givan Werkhoven (Excelsior'31)

Speler van de Week | DERDE DIVISIE ZATERDAG: Givan Werkhoven (Excelsior’31)

Givan Werkhoven is door bezoekers van Voetbal247 gekozen tot de speler van de week van de Derde Divisie zaterdag. De speler van Excelsior heeft zijn uitverkiezing mede te danken aan de drie doelpunten die hij wist te maken in de gewonnen wedstrijd tegen Sportlust’46 (4-1).

De 24-jarige in Apeldoorn geboren aanvaller maakte in de maand september van 2020 de overstap van Helmond Sport naar zijn huidige vereniging. Eerder droeg hij onder andere het shirt van Go Ahead Eagles, SV Schalkhaar (Jeugd), Koninklijke UD en AGOVV Apeldoorn. In het huidige seizoen kende Werkhoven met Excelsior’31 een uitstekende start. De ploeg bezet de derde plaats met slechts drie punten achterstand op lijstaanvoerder Sparta Nijkerk.

 

Gerelateerde artikelen

Nu je hier toch bent...

De redactie van Voetbal247.nl zet zich elke dag in om jou te voorzien van het laatste nieuws uit het topamateurvoetbal, achtergronden, interviews, onze podcast en mooie reportages vanaf de velden. Die krijg je geheel gratis voorgeschoteld. We zouden je willen vragen of je ons zou willen steunen met een kleine donatie als waardering voor ons werk.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.
Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD