Volg ons
Eric Speelziek Hercules

Derde Divisie Zondag

Speelziek: ‘Tegen een grote club als Spakenburg denk je dat het lastiger wordt’

Speelziek: ‘Tegen een grote club als Spakenburg denk je dat het lastiger wordt’

Met een voldane glimlach glunderde Hercules-trainer Eric Speelziek van oor tot oor na de 2-1 zege op Spakenburg: “Je speelt toch tegen het grote Spakenburg. Dan verwacht je dat het lastiger wordt, maar we bleven heel goed overeind.”

“Onze doelstelling was dat we er voor wilden zorgen dat de returnwedstrijd er nog om zou doen. Dat is uitstekend gelukt. De kansenverhouding was dik in ons voordeel en Spakenburg zal blij zijn dat ze nog die 2-1 maken. Deze wedstrijden zijn voor ons de beloning. Hier hebben we een jaar voor gespeeld. Ik heb enorm genoten van de entourage, prachtig gewoon.”

“In de eerste twintig minuten was er spanning bij mijn spelers. We waren bang om fouten te maken. Gelukkig kwam toen die drinkpauze. Daarna kwamen we er beter in. In de eerste fase van de tweede helft hadden we eigenlijk ook de 3-0 moeten maken.”

Speelziek geeft Hercules een reële kans om door te gaan naar de volgende ronde: “Ik ben er honderd procent van overtuigd dat we in Spakenburg ook weer onze kansen gaan krijgen.”

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie Zondag