maandag, 27 mei 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZondagSpeelziek: 'Tegen een grote club als Spakenburg denk je dat het lastiger...

Speelziek: ‘Tegen een grote club als Spakenburg denk je dat het lastiger wordt’

Met een voldane glimlach glunderde Hercules-trainer Eric Speelziek van oor tot oor na de 2-1 zege op Spakenburg: “Je speelt toch tegen het grote Spakenburg. Dan verwacht je dat het lastiger wordt, maar we bleven heel goed overeind.”

“Onze doelstelling was dat we er voor wilden zorgen dat de returnwedstrijd er nog om zou doen. Dat is uitstekend gelukt. De kansenverhouding was dik in ons voordeel en Spakenburg zal blij zijn dat ze nog die 2-1 maken. Deze wedstrijden zijn voor ons de beloning. Hier hebben we een jaar voor gespeeld. Ik heb enorm genoten van de entourage, prachtig gewoon.”

“In de eerste twintig minuten was er spanning bij mijn spelers. We waren bang om fouten te maken. Gelukkig kwam toen die drinkpauze. Daarna kwamen we er beter in. In de eerste fase van de tweede helft hadden we eigenlijk ook de 3-0 moeten maken.”

Speelziek geeft Hercules een reële kans om door te gaan naar de volgende ronde: “Ik ben er honderd procent van overtuigd dat we in Spakenburg ook weer onze kansen gaan krijgen.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD