Volg ons

Eerste Divisie

Sparta versterkt selectie met PSV-huurling Duarte, Spierings en Alhaft mogen vertrekken uit Rotterdam

Sparta versterkt selectie met PSV-huurling Duarte, Spierings en Alhaft mogen vertrekken uit Rotterdam

Laros Duarte maakt het seizoen af in de Eerste Divisie bij Sparta. De middenvelder komt op huurbasis over van PSV. De Rotterdamse club maakte naast de komst van het talent ook bekend dat Ilias Alhaft en Stijn Spierings de club mogen verlaten.

Broertje
De 21-jarige middenvelder doorliep in het verleden de gehele jeugdopleiding va Sparta. In 2015 maakte hij de overstap naar PSV. Bij zijn nieuwe tijdelijke club treft hij zijn twee jaar jongere broer Deroy. Technisch manager Henk van Stee gaf op de officiële website van de club tekst en uitleg over de komst van het talent. ,,Een speler met de kwaliteiten van Laros, zou een versterking zijn voor elke club in de Keuken Kampioen Divisie. Het is een begaafde middenvelder die de club goed kent en bovenaan ons lijstje stond. Wij zijn blij dat hij voor ons gekozen heeft. Met zijn komst krijgen we op meerdere posities in ons team extra mogelijkheden.”

Aflopende contracten
Spierings en Alhaft zijn in bezit van een aflopend contract en Sparta zal een eerder vertrek niet tegenhouden. Laatstgenoemde speelde tot dusver 24 competitiewedstrijden in het eerste elftal van de club en Spierings 57.

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar wordt net als veel clubs en bedrijven geraakt door de gevolgen van Coronavirus. Juist in deze tijd zetten we juist een stap extra, om nog uitgebreider verslag te doen van wedstrijden en het laatste nieuws. We zien echter dat de advertentie-inkomsten zijn teruggelopen. We zouden om die reden een kleine donatie zeer waarderen. Op die manier kunnen alle artikelen, reportages en interviews gratis en zonder betaalmuur toegankelijk blijven.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Eerste Divisie