maandag, 15 juli 2024
Voetbal247.nlCompetitiesEerste DivisieSparta plukt Xandro Schenk weg bij Go Ahead Eagles

Sparta plukt Xandro Schenk weg bij Go Ahead Eagles

Xandro Schenk maakt de overstap van Go Ahead Eagles naar Sparta. De 25-jarige verdediger tekent voor twee seizoenen op Het Kasteel.

Derde promotie
,,Met Xandro halen we een multifunctionele verdediger in huis die zijn opleiding bij Ajax heeft genoten. Daarnaast heeft hij ervaring opgedaan in de Eredivisie en Eerste Divisie. Met Go Ahead Eagles promoveerde hij al twee keer en met Sparta gaan we aan een derde keer werken”, stelt Henk van Stee vol vertrouwen op de clubsite. ,,We zijn blij hem aan de selectie toe te kunnen voegen.”

Tijd voor iets nieuws
,,Na vijfenhalf jaar bij Go Ahead vond ik het tijd voor iets nieuws”, reageert Schenk, die een aflopend contract had in Deventer en dus transfervrij kon vertrekken. ,,Sparta meldde zich, na goede gesprekken kreeg ik een heel fijn gevoel bij de club. Het is mijn bedoeling Sparta’s verblijf in de Eerste Divisie zo kort mogelijk te maken. Op dit moment staat er al een erg goede selectie, waarmee we voor promotie gaan.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD