woensdag, 29 mei 2024
Voetbal247.nlCompetitiesEerste DivisieSparta met één been in de finale van de play-offs door uitzege...

Sparta met één been in de finale van de play-offs door uitzege op TOP Oss

TOP Oss lijkt de droom om komend seizoen in de Eredivisie te mogen spelen al weer aan de kant te kunnen schuiven. De Brabantse ploeg verloor in een uitermate zwak duel van Sparta (0-2). Grote man aan de zijde van de Rotterdammers was Abdou Harroui die goed was voor twee treffers.

Fantastische treffers
In de eerste helft was er weinig te genieten voor het publiek in Oss. Het tempo van de ploegen lag enorm laag waardoor er geen echte grote kansen te noteren waren. Pas in de tweede helft werd de ban gebroken. In de 51ste ,minuut krulde de bal op fraaie wijze in de winkelhaak van het doel (0-1). TOP Oss probeerde uit alle macht om iets terug te doen, maar daartoe was men zondag niet in staat. In de slotfase bepaalde Harroui de eindstand op 0-2, dit door een stiftbal over doelman Ronald Koeman heen (0-2).

Finale
Woensdag om 20:45 uur moet Sparta de voorsprong verdedigen op het eigen Kasteel. Indien de Rotterdammers zich weten te plaatsen voor de finale zal men stuiten op SC Cambuur of De Graafschap.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD