dinsdag, 27 februari 2024
Voetbal247.nlCompetitiesDerde DivisieSpakenburg ziet 'aanwinst' Ter Borgh alsnog voor FC Oss kiezen

Spakenburg ziet ‘aanwinst’ Ter Borgh alsnog voor FC Oss kiezen

Spakenburg moet alsnog op zoek naar een multifunctionele middenvelder annex verdediger. De Blauwen dachten komend seizoen te kunnen beschikken over Jordy ter Borgh, maar de Almeerder besloot alsnog zijn komst naar de Westmaat af te zeggen om te tekenen bij FC Oss.

Vertrouwen terugbetalen
In de Brabantse industriestad tekent Ter Borgh een driejarig contract. Op de website van FC Oss zegt de 23-jarige allrounder:,,Hier voel ik weer het vertrouwen. Dat wil ik terugbetalen. Ik weet dat ik het kan en ik hoop dat ik het mag laten zien.”

Clubhopper
Ter Borgh doorliep alle jeugdelftallen van Almere City en debuteerde in 2014 in het eerste elftal. Een jaar later maakte hij de overstap naar Fortuna Sittard. Na anderhalf seizoen in Sittard liet hij zijn contract ontbinden om voor sc Heerenveen te gaan spelen. Daar kwam hij niet verder dan het beloftenteam, waarna hij het na een half jaar alweer voor gezien hield. De afgelopen tijd hield hij zijn conditie op peil bij zijn oude club Almere City.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD