Volg ons
Richard Arends

Tweede Divisie

Spakenburg laat Draganovic en Arends vertrekken

Spakenburg laat Draganovic en Arends vertrekken

Richard Arends en Adi Draganovic verlaten Spakenburg na het lopende seizoen. De contracten van de spelers worden niet verlengd, zo besloot de technische commissie van de club. Dat maakte Spakenburg bekend op de clubsite.

Keepersoverschot bij Spakenburg

Bij Spakenburg zwemmen ze momenteel in keepers. Afgelopen weekend werd met André Krul de vijfde keeper vastgelegd. Het besluit van de club uit de Tweede Divisie om afscheid van ten minste één keeper te nemen is wat dat betreft niet opvallend. Arends blijkt het kind van de rekening te zijn. De sluitpost kwam in de zomer van 2015 over van Keflavik IF, uit IJsland. Daarvoor verdedigde hij het doel bij onder meer FC Oss en DFS. Veel duels voor Spakenburg heeft Arends overigens niet achter zijn naam staan. In zijn eerste seizoen verdedigde hij slechts twee keer het doel. Dit seizoen staat de teller op 3, maar keepte hij maar één keer de wedstrijd uit. In de andere duels kreeg hij zeer vroeg rood, of liep hij vlot een blessure op.

Draganovic op zoek naar een nieuwe club

Ook voor Ali Draganovic komt er na dit seizoen een einde aan zijn tijd bij Spakenburg, zo besloot de technische commissie. De verdediger vertrekt na twee seizoenen op de blauwe zijde van de Westmaat. In zijn eerste jaar kwam Draganovic nog tot 24 optredens. Dit seizoen is Draganovic vaker toeschouwer bij wedstrijden van Spakenburg. Hij speelde tot nu toe negen wedstrijden, waarvan drie als invaller.

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar wordt net als veel clubs en bedrijven geraakt door de gevolgen van Coronavirus. Juist in deze tijd zetten we juist een stap extra, om nog uitgebreider verslag te doen van wedstrijden en het laatste nieuws. We zien echter dat de advertentie-inkomsten zijn teruggelopen. We zouden om die reden een kleine donatie zeer waarderen. Op die manier kunnen alle artikelen, reportages en interviews gratis en zonder betaalmuur toegankelijk blijven.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie