dinsdag, 16 april 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieSpakenburg laat Draganovic en Arends vertrekken

Spakenburg laat Draganovic en Arends vertrekken

Richard Arends en Adi Draganovic verlaten Spakenburg na het lopende seizoen. De contracten van de spelers worden niet verlengd, zo besloot de technische commissie van de club. Dat maakte Spakenburg bekend op de clubsite.

Keepersoverschot bij Spakenburg

Bij Spakenburg zwemmen ze momenteel in keepers. Afgelopen weekend werd met André Krul de vijfde keeper vastgelegd. Het besluit van de club uit de Tweede Divisie om afscheid van ten minste één keeper te nemen is wat dat betreft niet opvallend. Arends blijkt het kind van de rekening te zijn. De sluitpost kwam in de zomer van 2015 over van Keflavik IF, uit IJsland. Daarvoor verdedigde hij het doel bij onder meer FC Oss en DFS. Veel duels voor Spakenburg heeft Arends overigens niet achter zijn naam staan. In zijn eerste seizoen verdedigde hij slechts twee keer het doel. Dit seizoen staat de teller op 3, maar keepte hij maar één keer de wedstrijd uit. In de andere duels kreeg hij zeer vroeg rood, of liep hij vlot een blessure op.

Draganovic op zoek naar een nieuwe club

Ook voor Ali Draganovic komt er na dit seizoen een einde aan zijn tijd bij Spakenburg, zo besloot de technische commissie. De verdediger vertrekt na twee seizoenen op de blauwe zijde van de Westmaat. In zijn eerste jaar kwam Draganovic nog tot 24 optredens. Dit seizoen is Draganovic vaker toeschouwer bij wedstrijden van Spakenburg. Hij speelde tot nu toe negen wedstrijden, waarvan drie als invaller.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD