Volg ons

Tweede Divisie

Spakenburg en Rijnsburg in evenwicht, IJsselmeervogels wint bij Jong Almere

Spakenburg en Rijnsburg in evenwicht, IJsselmeervogels wint bij Jong Almere

IJsselmeervogels blijft in het spoor van koploper AFC. De Rooien maakten op bezoek bij Jong Almere City geen fout: 0-2. Spakenburg en Rijnsburg deelden in een onderhoudende wedstrijd de punten: 1-1.

Met Danny van den Meiracker, herstellende van een kuitblessure, startend op de reservebank kreeg Mike van de Laar na ruim een half uur een grote kans op de openingstreffer uit voorbereidend werk van Felitciano Zschüsschen, maar de middenvelder vond de sterk keepende doelman Stijn Keller op zijn weg. Na rust greep IJsselmeervogels alsnog de leiding: wederom was het Zschüsschen die de aanval opzette, waarna uiteindelijk Robbert Olijfveld raak schoot: 0-1. Halverwege de tweede helft kwam Van den Meiracker alsnog in de ploeg en zeven minuten later was het al raak voor de spits uit Baarn. Ditmaal was de voorzet van Van de Laar, waarna Olijfveld een slim overstapje maakte: 0-2. Opmerkelijk was echter dat in de slotfase Van den Meiracker twee gele kaarten wegens aanmerkingen op de leiding kreeg en zodoende vroegtijdig het veld moest verlaten.

Spakenburg heeft reden om te balen na de remise tegen Rijnsburgse Boys. De Blauwen waren voor rust heer en meester, kregen voldoende kansen om met een flinke marge de rust op te zoeken, maar na 45 minuten stond er 1-1 op het bord. Argjend Selimi scoorde al vroeg na een mooie steekpass van Mike Vreekamp. Enkele minuten voor rust werd het echter gelijk, toen Wesley Goeman een strafschop voor Rijnsburg benutte. Goeman was na een half uur in het veld gebracht door coach Wilfred van Leeuwen als vervanger van Masies Artien. Ook na rust was Spakenburg sterker, maar de Blauwen hadden het duel ook kunnen verliezen doordat Kevin Sterling met twee keer geel vroegtijdig van het veld moest. Vooral de slotfase was bloedstollend.

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar een kleine donatie wordt gewaardeerd!

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie