woensdag, 22 mei 2024
Voetbal247.nlClubsCapelleSpakenburg en Jong Almere City maken geen fout in strijd om koppositie

Spakenburg en Jong Almere City maken geen fout in strijd om koppositie

Spakenburg en Jong Almere City blijven koploper in de Derde Divisie van het zaterdagvoetbal. De ploeg van trainer/coach John de Wolf was te sterk voor VVOG (0-2) en het beloften team uit Almere pakte drie punten op bezoek bij Capelle (0-1). 

VVOG – Spakenburg
Een fout in de verdediging was de inleiding voor de eerste treffer van de middag in Harderwijk. Kees Pier Tol wist te profiteren en bracht de stand na elf minuten spelen op 0-1. In de 51ste minuut leek VVOG op gelijke hoogte te komen, maar de scheidsrechter keurde de treffer af vanwege een handsbal van Hol. In de zeventigste minuut werd de wedstrijd voortijdig beslist. Spakenburg kwam op 0-2 door een doelpunt van Tom van der Neut, hij kopte de bal binnen vanuit een corner. In de negentigste minuut moest Spakenburg verder met tien man, dit nadat Steltenpool zijn tweede gele kaart van de middag kreeg van de dienstdoende arbiter.

Capelle – Jong Almere City
De ploeg van trainer/coach Ivar van Dinteren wist in en tegen Capelle drie broodnodige punten te pakken in de strijd om de koppositie. De beslissende treffer kwam op naam van Tefler die in de 23ste minuut de doelman van de tegenpartij wist te passeren (0-1).

Jong FC Twente – ACV 1-0
Het venijn zat hem in Hengelo in de staart. Negentig minuten lang kregen beide ploegen wel kansen, maar gescoord werd er niet. Echter, in blessuretijd tekende Buckley Ricketts namens de Enschedese beloften voor de enige en dus winnende treffer. Ook nog in blessuretijd werd Dennis Molema met rood vroegtijdig van het veld gestuurd.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD